Kære venner og passive medlemmer af Radiotelegrafistforeningen af 1917

Trods Corona og de omskiftelige tider så skal vi altså have oprettet en veteranforening for radiotelegrafister og da vi jo ikke kan holde en rigtig generalforsamling, så må vi jo have en slags ”forretningsministerium” – en forretningsbestyrelse indtil en egentlig stiftende generalforsamling kan holdes.

Derfor påtager jeg mig det foreløbige ansvar for veteranforeningen som formand, idet jeg har adgang til kontoen i Danske Bank, men jeg vil gerne have en slags bestyrelse med mig og da vi jo ikke kan have jer alle med fra begyndelsen, så vil jeg gerne have følgende med:

Jan Preisler

Jesper Djurhuus

Kai Verner Rasmussen

Bengt Brodersen

Ewald Seemann

Og derudover, som konsulent med kontakt til og forstand på Rigsarkivet : Knud Helge Andreasen. Samt som konsulenter med kontakt til de steder, hvor vi tidligere har haft veteranfrokoster: Birger Riis-Hansen og Erik Hellerup Madsen

Hvad siger I til det. Jeg skal lige sige at det er tilladt at sige fra, for der er så mange at tage af/der gerne vil være med i en bestyrelse. Jeg har blot forsøgt at vælge lidt bredt. Det eneste jeg mangler er evt. veteraner som stadig er i Grønland, men jo også kan være med, men måske kan de også lave et sideskud til Veteranforeningen hernede. Jeg er jo også bekendt med at der er forskellige grupper af veteraner som mødes i forskellige fora og det er fint og det skal de bare blive ved med og med tiden kan vi andre måske være med, ligesom Serviceforbundet jo også har forskellige regioner, som vi vil kunne mødes med eller holde arrangementer sammen med (så er der også flere til at betale evt. betalinger som feks billetter til et museum), ligesom vi bliver tilmeldt ”faglige seniorer” der kan sammenlignes med ”Ældre sagen” Ja der skal nok blive noget at se til.

Lad os bare få ideerne med ombord.

Men efterhånden skulle alle vel have fået et brev op en opkrævning fra Serviceforbundets A-kasse (Min A-kasse), da det er dem som håndterer kontingentopkrævningerne (man behøver ikke at medlem af den a-kasse).

RAF1917’s kontingent har ikke været hævet siden 1990’erne, men nu stiger det altså en smule, til 450 kr. årligt og da I jo allerede har betalt 320 kr. såer opkrævning nu på 75 kr. indtil 1. juni og så 55 kr. for næste halvår. Service forbundets system er opkrævninger hver halve år, altså bliver det i 2021 på 225 kr. indtil 1.6.2.21 og derefter 225 kr. for andet halvår af 2021.

Veteranforeningen for RAF1917 får et tilskud fra Vagt- og Sikkerhedsforbundet (VSL) på 10.000 kr. årligt plus en trediedel af kontingentindtægterne så der kan stadig holdes veteranfrokoster og diverse andre arrangementer.

Vi har tænkt os at opretholde hjemmesiden ”RAF1917” og også den ”skjulte” del, hvortil der er adgangskode. Ring eller skriv til mig eller Jan Preisler hvis I har glemt koden.

Med hilsener fra

Henning Poulsen

Tidligere forretningsfører

Radiotelegrafistforeningen af 1917

Tlf: 60810466 Mail: hpolyra@gmail.com